
לומינה (Lumina) — מחיקת חשבון ונתונים
מה קורה כשמוחקים חשבון:
בהגשת בקשה בעמוד זה את מבקשת שכל הנתונים שלך יימחקו תוך 30 יום. במידה ואת מעוניינת להשאיר את התוכן שכתבת למען שאר הקהילה כך שכולו יסומן כתוכן אנונימי וכך שתוכן זה לא יהיה יותר מחובר למשתמשת שלך, ולא תוכלי לגשת אליו חזרה, את מוזמנת לסמן כאן: